• 864
    maçın sonucundan bağımsız bu maç okan buruk'a yazar.

    kızmamak elde değil.

    aslında 1-0'a kadar iyi oynadık. daha doğrusu istediğimizi oynadık. ama ondan sonra garip bir şeyler oldu. okan buruk ise ikinci golü yiyene kadar müdahale etmedi. bunu oyuncu değişiklikleriyle yapmak zorunda değilsiniz. adamlar haldur huldur bizim solumuzdan yükleniyor. bizim cevabımız yok.

    gerçekten bu maçı alabilirdi. göz var, izan var. kabul etmiyorum. oyuncu değişikliğini geçtim. ikinci yarı başında sam o kadar dağıldı ki. bu maçı kaybedeceğimizi orada anladım.

    reaksiyon, arsenal sendromu...

    sam çok net çıkmalıydı. sergio çıkmalıydı. berkan ve dubois değişiklikleri bizi rahatlatırdı. hadi olmadı. sam'i defansta yerine çakmak ve kerem-rashica kanat değişkliği bile belki düşünülebilirdi. her taraftan açık veriyorduk ve bir ayara ihtiyaç vardı.

    takım o kadar kötüydü ki şunun yüzünden yenildik diyemiyorum. muslera'nın hatası mı var? sergio'nun hatası mı var? geçiniz efendim. evet, var. ama o hataya getiren olaylar silsilesini ne yapacağız?

    okan buruk özeleştiri vermelidir. bu zamana kadar çok övdük. övmeye de devam ederiz. afili oyunu oynayan da bu takımdı. onu oynatan da okan buruk'tu. kötü oynayan da bu takım ve oynatan okan buruk.

    beni endişelendiren skor değil. beşiktaş deplasmanındasın. derbidir. her şey olabilir. fakat oyunu bu kadar kaybetmek. reaksiyon verememek. kabul edilebilir değil. beni asıl kızdıran bu.

    biz, şampiyon olacağız!

    gerisi laga luga.
App Store'dan indirin Google Play'den alın