• 859
    ilk yarıda öne geçtiğimiz golden sonra biten maç. ondan sonra oyuncuların ve teknik heyetin ciddi hataları oldu. özellikle fiziksel olarak ezildiğimiz bir maçta değişiklikler devre arasında gelmeliydi.

    maçı bitiren gol aslında yediğimiz ilk goldü. beşiktaş o dakikadan sonra sadece kenar oyunu ve fizik tempoyla maçı alabileceğine emin oldu. en güvendiğimiz oyuncular olan muslera mertens ve oliveira gibi futbolcular büyük maçta mental ve fiziksel olarak bu kadar ezilmemeli.

    maçı izlerken hepimiz biz bugün burda kazanamayız hissini yaşamışızdır. okan hoca'nın reaksiyon süresi çok hatalı oldu. kendisi için de önemli tecrübe. büyük takımda son haftalar şampiyonluk yarışındaysan oyuncu özelliklerine aykırı taktik hazırlayamazsın. beşiktaşa yenilmek sorun değil ancak fiziken eziliyorsan berkan barış alper dubois ve zaniolo gibi adamları hemen oyuna alacaksın çünkü ligdeki hiçbir rakipte o yedek kulübesi zenginliği yok.

    25. dakikasından itibaren yenilginin geldiğini anladığımız ancak oyuncular ve teknik heyetin de bizler gibi maçı izlemeyi tercih ettiği müsabakadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın