• 27
    http://www.sporx.com/yazarlar/esat_dergi/8099/

    bahsi geçen yazı sonrası sadece şunu söyledim ; tam bir fenerbahçe yazarı.

    yaptığını zannettiği tespitler , aklınca verdiği ayar , yazabilme özgürlüğü el verdiğince 0'ı 5 - 5'i sıfır yapmalar ve "fanatik" ama çakalca bir taktikle "gerçek olanın hakkını veren" bir fenerbahçeli klasiği olarak "yalandan tebrik etmeler" falan.

    şu yazdığım şeyi mutlaka okursun esat dergi. soyadın yapma mı orjinal mi bilmiyorum ama derler ya "film gibi adamsın" diye , sen tam "dergi" gibi adam olmuşsun esat kardeşim. benim için tuvalet en iyi dergi okuma mekanı , bunu da eklemek isterim esat kardeşim. sen "lütfe okuyun" diye yazmışsın ya "kıtalararası şampiyonluk ama ben kategoriler diyorum" diye kırmızı puntolar çekerek ; sen "özür" olduğu zaman "kategori" koyabilecek kadar "insan" olabilen bir fanatik olmuşsun esat dergi. asıl sorun ne biliyor musun sayın dergi ? asıl sorun sana o "yazabilme özgürlüğü" veren kişi kimse o işte.

    daha da yazardım ama benim gibi yazma özgürlüğü kısıtlı bir insan için "senin hakkında" yazmak boş uğraş sayın dergi.

    ve sayın dergi , anladığını sandığın "galatasaray taraftarı da uefa kupası için eski önemi vermiyor" durumu aslında çok iyi bildiğin gibi gerçek değil. üzgünüm ama sen galatasaray taraftarını anlamamışsın , buna "cesaret" edememişsin. fakat üzülme ; "bütün galatasaray taraftarları" seni çok ama çok iyi anlıyor. seni bu kadar ayarsız bir "öfke" ve manası olmayan bir "kıyaslama sevdasına" neyin ittiğini nice "yazar olduğunu zanneden" fenerbahçe kalemlerini anladığı gibi anlıyor.

    kesinlikle oku : fenerbahçe galatasaray'ın rakibi değildir , haklısın. lakin senin "zannettiğin" şekilde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın