• 8
    fenerbahce ile akp arasinda gercekten inanilmaz benzerlikler var. ancak sunu unutmamaliyiz ki bizim yonetimimizde lise etkisi olmasaydi, biz de onlar gibi olacaktik. burada farki taraftar degil yonetimler belirliyor.

    turkiye gibi gelismekte olan ulkelerde sorun hep disarida aranir. suclu hicbir zaman biz olamayiz, hep baskalari sebep olmustur. fenerlilere gore, fenerbahce gibi sadece bugun degil uzun yillardir tum takimlardan cok daha fazla para harcayan bir takimin avrupada hicbir basarisinin olmamasinin sebebi 20 kusur sene onceki tff yonetimidir mesela. ya da son dakikada kaybettikleri sampiyonluklarin hepsinin sebebi baska seylerdir. yendikleri butun maclar haklaridir, puan kaybettilerse arkasinda mutlaka birseyler vardir, dunya penalti rekorunu kirsalar bile! euroleague sadece kaybettikleri maclar sonunda mafyadir, sampiyon olduklarinda adil bir olusumdur. gibi gibi...

    turkiye gelisemiyorsa, ekonomik kriz yasiyorsa bunun sebebi de amerikadir, avrupadir. ama iyi seylerin sebebi hep bizizdir, ya da onlara ragmen basarmisizdir.

    kisisel gorusum ulkece ciddi bir degisime, donusume ihtiyacimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın