• 264
    fiziksel olarak guclu, ileride yetenekli ancak takim olmaktan uzak ve ozellikle derbide gereken akil koyma isimi yapacak cok fazla isim yok besiktasta. bu mac ozelinde besiktas'tan anlik iyi oyunlar bekliyorum, orta saha mucadelelerini genel anlamda kazandiklari ancak belli bir dakika sonra yorulduklari bir mac olacak. galatasaray sabirli oynarsa, topu guzel dolastirir, atak yedigi zaman da kontralari da 4-5 defa sonuclandirirsa, besiktas'in en buyuk ustunlugunu bitirmis oluruz.

    burada kritik nokta ataklari sonuclandirmak. kontra ataklari sonuclandirmadiginiz zaman, size atak geri donuyor ve siz de en az rakip kadar yoruluyorsunuz. bunun disinda son macta enterasan sekilde strese giren abdulkerim ve nelsson umarim sezon boyunca oynadiklari mukemmel oyunu devam ettirirler. boey tarafinda sikinti olmaz. adekugbe de fena oynamiyor ancak cok ciddi bir handikapi var. rakibin oynamasina izin veriyor, belki gecilmiyor ancak rakibin karsisinda durarak, rakibe sut, orta ya da pas imkani sunuyor. bu da geriden kosarak gelen rakibin isteyebilecegi birsey.

    kerem akturkoglu gerek kosulari gerekse kenardan oyun kurmasiyla rakip icin ciddi tehdit. icardi'nin kotu oynadigi buyuk mac yok gibi birsey, ona da guveniyoruz. muslera nedense besiktas maclarinda kotu oynuyor, umarim bu mac iyi oynar ya da iyi oynamasina bile gerek kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın