• 251
    bizim için tamam mı devam mı maçı. ''ne diyorsun lan sen'' dediğinizi duyuyorum, sakin olun. olumsuz anlamda değil. bu maç artık final maçımız. kazanırsak psikolojik olarak da kağıt üstünde de defteri kapatırız. fenerbahçe bizden puan kaybı hatta mağlubiyet bekliyor. bu maçı alırsak fenerbahçe'nin de artık kırılacağını düşünüyorum. yani tamam mı devam mı mevzusu bu sefer tersten. kazanırsak bitiyor, kaybedersek savaşa devam.

    öncelikle tıpkı kadıköy'de olduğu gibi aklıselim oynamalıyız. özellikle maçın ilk 15-20 dakikasını atlattıktan sonra ibre her geçen dakika bize dönecek. sebebi basit: daha kaliteliyiz, daha iyi oynuyoruz, beraberlik bizi bozmuyor. ayrıca bireysel anlamda da derbi çözebilecek çok ismimiz var.

    okan hoca ve takım bu sene zor maçlarda bizi hep mutlu etti. bence zor maçların tamamını çok iyi oynadı galatasaray. zor maçların da sezonun da finali gibi bir şey bu maç. dolayısıyla artık icardi, mertens, sergio gibi isimlerin hepsi sahaya kaliteyi akıtmalı.

    vodafone bizim açımızdan ilginç bir stadyum. ilk defa ligin 2. devresinde geliyoruz. inönü'ye çıkmayı severdi bizim takım kritik haftalarda. bu stada her gelişimizde dağınık geldik. ya zaten iddiasız sezonlarda geldik ya da çok ilginç kadrolarla geldik. artık bu stadın da hikayesini bitirme zamanı.

    hocaya ve takıma güveniyoruz. vurduğumuz gol olsun.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın