• 242
    sezonun en önemli maçı. kazanacağımıza inancım tam. okan hoca 22-23 sezonu boyunca bütün büyük maçlarda çok iyi sınav verdi. yine futbolcularımız da büyük maçları farklı oynayan, defalarca kez daha zorlu maçlara çıkmış isimler. tüm bunların yanında bir puanla dönmemiz veya puansız dönmemiz gibi durumlarda da hala çok avantajlı durumda oluyoruz. fenerbahçe ile olan puan farkı üçe düşmesine rağmen ipler hala bizim elimizde olacak. derbi sonrası maçlarımız şu şekilde;

    başakşehir
    istanbulspor (d)
    sivasspor
    ankaragücü (d)
    fenerbahçe

    bu maçtan puansız dönsek bile önümüzdeki bu 5 maçta bir mağlubiyet hakkımız daha var ve liderliğimiz hala devam ediyor olacak. bu senaryoda son maça kadar fener de puan kaybetmezse derbide beraberlik bile yetiyor, ki işin buralara kalacağını zannetmiyorum.

    bizim bu maçı kazanacağımızı, fenerbahçe'nin ise önündeki iki maçtan birinde takılacağını düşünüyorum (önce giresunspor deplasmanı sonra trabzonspor maçı).

    tek tek bakmak lazım. önce beşiktaş maçından 3 puanı alıyoruz, başakşehir ve istanbulspor maçlarını eğer kendi oyunumuzu oynarsak çok rahat geçeriz, sivasspor maçı şampiyonluk maçı olur, ankara'ya şampiyon gideriz.

    büyük maçları büyük futbolcular alır. icardi, mertens, oliveira, torreira, kerem gibi isimler muhtemel galibiyetimizde çok verimli işler yapmış olacaktır.allah utandırmasın, allah yardımcımız olsun.

    yavaştan moda da girelim.*

    https://streamable.com/m0er4h
App Store'dan indirin Google Play'den alın