• 230
    malum takımın kazandığı günün ertesi akşamında oynayacağımız müsabaka. 1 puanın çok kıymetli olduğu maç. ola ki berabere kaldık ya da yenildik hemen sesinizi yükseltmeyin takımınıza destek olun. türkiye'nin, hatta avrupa'nın finalleri en iyi oynayan camialarından birini destekliyorsunuz. sakin olun ve plana güvenin. şampiyon olmayı çok hak ediyoruz. süper ligte yenmediğimiz takım kalmadı. 14 de 14 yapmak rekorlar kırmak, her maç 45-50 k seyirciye oynamak, bütünleşmek, inanmak vs şampiyonluğu en çok hak eden takım hatta tek takım biziz. bu sezon bizim abi. diğerleri olursa çok büyük yazık olur. allah'ın adaleti şaşmaz. ittirilenler elbet takılacaklardır.

    maça gelecek olursak. fanatizm den bağımsız olarak maçı izlemenizi ve keyif almanızı tavsiye ediyorum. gerçekten keyifli geçeceğini düşünüyorum. beşiktaş'ın kadro kalitesi galatasaray'dan daha düşük seviyede. şu 3 oyuncuyu kilitlersek gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. redmond topu dikine tikliye tikliye süren birebir oynamayı seven benimde hoşuma giden kanat forvet tarzda bir oyuncu. tehlikeli olacaktır. 2. si gedson, gedson'da olası bir kontra atakta yarı sahamıza hızla geçebilecek ve bizi hazırlıksız yakalayabilecek potansiyele sahiptir. 3. sü aboubakar. abo'da topu sürebilen sırtını koyabilen kendi pozisyonunu yaratabilen bir forvet. bu 3 topçuyu kitlediğimiz vakit işimiz kolaydır. geriye kalan 8 oyuncu da çok kalitesiz topçulardan oluşuyor.

    iki takımı da terazide tarttığım zaman galatasaray'ın ağır bastığını düşünüyorum. ama tabi top yuvarlar. duran toplardan gol yemediğimiz sürece, kırmızı ve penaltı olmadığı sürece beşiktaş'ın bizi yenebileceğini düşünmüyorum. seyirci avantajına falan takmayın. kadıköyde 50k kişi önünde fenere çaktık. ondan yana içiniz rahat olsun. çok profesyonel ve stadyumdan etkilenmeyecek bir kadromuz var. okan hocanında dersini iyi çalıştığını düşünüyorum. galibiyetle döneceğimizi de inanıyorum. mağlubiyetimize ihtimal vermiyorum. bir oran verecek olursam %55 beraberlik %45 galibiyet diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın