• 1
    sabah haberleri karıştırırken eski bir dosta(!) rastladım. bu eski dost malezya'ya transfer oluyormuş. takımın adını dahi okumadım açıkçası. serbest düşüşündeki duraklardan biri galatasaray olduğu için hiç hoşnut değilim. malezya'ya sıcak bakıyormuş, ne paragöz olduğu da buradan anlaşılıyor.

    yukarıda bahsettiğim kişi radamel falcao. fox in the box, golü koklayan adam, kaleyi gördüğü zaman affetmeyen adam vs vs. bunlarla gözümüz kamaştı da şunu göremedik: kronik sakat adam.

    galatasaray'a pek çok transfer geldi geçti. dahası da gelecek. beklentinin çok çok altında kalan oyuncular da oldu, yine olacak. buna rağmen en çok hayal kırıklığını falcao'da yaşadım. ne form düşüklüğü ne sakatlık ne gol sayısı, ne oyuna girip 5 dakika sonra çıkması, hiçbiri beni bozmaz. galatasaray'a zerre faydası olmadan çekti gitti, buna çok bozuldum. net zarar yazdı. ne doğru düzgün bizi konuştu, ne reklam yaptı, ne sevgisini gösterdi. iki senede en ufak bağlılık dahi göstermedi. bir insan evladının bu kadar çok sevilip istenmesi, bu kadar üstüne titrenmesinin karşılığı bu olmamalıydı. herkes az çok dolandırılmıştır, bu adamı her gördüğümde dolandırıldığımızı hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın