resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 335
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçına dair tek çekincem kendisi.

    bugüne kadar maç öncesi olumsuz hava yaratmamak için yazmıyorum da yeteri kadar oynadı ve bazı gerçekler kabak gibi ortada. benzer durum emre taşdemir için de mevcuttu. en son oynadığı ve aleni yetersizliği sebebiyle devre arası çıkmak zorunda kaldığı maçtan beri forma yüzü göremedi.

    fırsat transferi olarak geldi belki idare eder diye umduk ama dinamizmi dışında başka bir şeyi yok. oyuncunun kapasitesi bu yapacak bir şey yok.

    kazımcanın neyi eksik anlamadım. sakatlandığı maçta fırtına gibiydi. sağdaki boey gibiydi. hadi hocanın bildiği var oynatmıyor. o halde rashicanın yedek kalması uğruna leo dubois oynasın. maalesef hücum katkısı sıfır. final haftalarında hataya ve katkı vermeyen oyuncuya tahammülümüz olmamalı.

    savunması iyi diye katlanabilecek olsaydık kendisinden daha iyi olan patrick van aanholtu göndermezdik. son maçlarda dikkat ettim artık takım arkadaşları pas bile atmak istemiyor. çünkü ayağına gelen top ya aut ya rakibe orta ya da kaptırılan top oluyor.

    umarım kazımcan beşiktaş maçında fırsat bulup değerlendirir ve lig bitene kadar sistemden taviz vermeden hedefimize ulaşırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın