resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1396
    açık açık yazacağım, umarım moderasyon da hoş görür;

    kendisi rakiplerin önce kurdukları düzeni ardından dengelerini ve algılarını bozmuştur.
    yetmemiş, yaptığı hem sportif hem mali işlerle adeta rakiplerin yöneticisinden taraftarına hatta yorumcusuna kadar götlerini cazır cuzur yakmıştır. bu nedenledir ki rakipler en salak saçma olayda, erden timur'un en ilgisi olmayan konularda bile açıklama yaparken kendisine laf atmakta, itibar suikastı yapmaktadır.

    https://twitter.com/...931978854402/photo/1
    bunun son örneği yukarıda eklediğim beşiktaş jimnastik'in yaptığı açıklamadır. haftalar önce söylenmiş, ardından ''öfke ile söylendiği ve kendisine yakışmadığı'' bizzat erden timur tarafından kabul edilmiş ''ligi bitirtmeyiz'' sözü, ki son derece yerinde bir sözdür, hem vasatlığı gelenek haline getirmiş fenerbahçe hem küçüklüğü iliklerine kadar yaşayan jimnastik kulübü tarafından ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilmektedir. erden timur'u yıpratmak için her fırsatta, alakasız her olayda saldırmaları tamamen bu göt yanmasının yan etkisidir. kusura bakmayın ancak rakiplerin içinde bulundukları hezeyanı, kıskançlığı ve hasetliği daha naif bir deyim ifade edemiyor.

    biz senden razıyız erden başkan. hatta derbi* öncesi tekrar ''ali şansalan maçı katlederse ligi bitirtmeyiz'' beyanında bulun ki bunların ardının ateşini harla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın