• 1777
    galatasaray, eğer orta avrupa’da olsaydı kesinlikle real madrid gibi olurdu bu taraftar potansiyeliyle.

    bazen kendimizi fazla küçümsediğimizi düşünüyorum. çoğu oyuncunun bize gelmemesinin sebebi içinde bulunduğumuz coğrafya. değilse taraftar potansiyeli, şampiyonlar ligindeki kalıcılığımız yönünden yine iyi işler yaptık.

    misal, italya’da olsaydık 7 kızkardeşler değil, 8 kızkardeşler diye adlandırılırdı serie a. kesin birkaç şampiyonluk kapardık. takımın şu anki bile roma kadar, fiorentina kadar potansiyel veriyor zaten. hatta şu an net olarak bu iki takımdan iyiyiz. benim tahminime göre şu kadro serie a’da oynasa, net olarak ilk 3’deydik.

    bundesliga’da olsak da ilk 3’de olacağımıza inanıyorum. en kötü ilk 4’de oluruz.

    premier league’de işler biraz karışık ama ben yine de 6-7. sırada olabileceğimizi düşünüyorum. ilk 10 diyelim hadi ama daha kötüsü olmaz.

    la liga’da ise 4. sırada oluruz. özellikle bu sezon barca, real, a.madrid haricindeki takımlar vasatlar baya. messi ve ronaldo’nun gitmesiyle baya bi kan kaybetti la liga.

    diğer liglere girmeyeceğim, gereği yok.

    takımın şu haliyle gelebileceği nokta buralar ki daha oynanan ligin cazibesi, yayın geliri falan işe katmadım.

    özellikle bu sene avrupa takımlarından geride değiliz o kadar. keşke bu sene avrupa’da olsaydık da görebilseydik neler yapabileceğimizi.

    işte tam da bu yüzden avrupa süper ligini destekliyorum ben. her maç sonrası ağlayan bir takımın yerine real ile, juve ile, manu ile çarpışan, çarpıştıkça kaşarlaşan bir takım hayal ediyorum. bir dönem öyleydik zaten.

    real madrid örneği çok uç bir örnek değil o yüzden. hatta onlara en yakın örnek biziz. öyle söyleyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın