• 154
    derbiden önce rakibimizin sivas deplasmanı var. orda çıkacak sonucun aynısı oynayacağımız derbide çıksın, bizim için yeterlidir.

    sivas'ta alınacak mağlubiyet bizi rahatlatır. inönü'den en kötü oluşacak sonuç olan mağlubiyet bile bizi etkilemez. puan farkı korunduğu sürece her şey bizim elimizde.

    lâkin derbiden galip çıkma ihtimalimizin daha fazla olduğunu düşünüyorum. sol bek pozisyonu dışında bütün mevkilerde ya eşitiz ya da daha iyiyiz. oyun kurma yeteneği ile dolu oyuncularımız var.

    yalnızca ilerideki üçlüsü ile pozisyona girip bireysel yetenekleri ile sonuç alan bir takım var karşımızda. amir çok fazla geride bekliyor. gedson ortada koşturuyor, ceza sahasına girmiyor. destek için bazen sadece salih geliyor hücumda.

    mert yüksek performans gösterecektir. motivasyonu yüklemiştir bu maça özel. bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirmeliyiz. icardi çok önemli. önceki iki derbide açtığı yüksek performans seviyesini yine açarsa bir gol bir asist yapması imkânsız değil.

    kısacası, derbide kazanma şansımızın ev sahibine göre daha çok. deplasman olmasaydı hiç ihtimal bile vermezdim. yine de sivas deplasmanından bizim işimize yarayacak bir sonuç çıkması, kafamızın rahat olmasını sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın