• 778
    izmir otoyolundaki korkunç trafik içerisinde yer almamdan ötürü izleyemediğim maç oldu. baya 2000’lerin ortası gibi internetin yolda çekmemesi sebebiyle radyodan, veli yiğit’in anlatımıyla, dinledim maçı.

    yara veren bir maç oldu elbette ki, denizi geçip nehirde boğulmak bunun adı. iç sahada puan kaybı lüksümüz yok iken 2 puan bırakmak yara verdi. ancak 1 puan, 2 gol geriye düştüğünüz bir maç özelinde değerli, bu şekilde şampiyonluk kaybettik biz.

    kredimiz vardı ve harcadık bu maçta. ipler hala bizim elimizde, star oyuncularımız çok daha iyi oynayacak. ligin boyu bu kadar kısalmışken ve hala çok büyük avantajı elimizde tutuyorken yangın yapılmasını doğru bulmuyorum.

    6 maç 18 puan, her birine talibiz, en sevdiğimiz ancak çileli döneme gelmiş bulunmaktayız. saha içi özelinde beni en çok düşündüren kısım forvet pozisyonu. gomis’in yaptığı terbiyesizlik sonrası elde 3 sarı kartlı icardi, aynı zamanda ufaktan sakatlığı var, ve barış alper var. icardi’ye bir şey olmaması gerekiyor, 6 maçta suyunu çıkarmalıyız adamın.

    aşırı reaksiyon vermeye gerek yok, sakin olmakta fayda var. bu beraberliği şampiyonluk puanı olarak hatırlayacağımızı düşünüyorum, şampiyon olacağımızı düşünüyorum allah kısmet ederse de. doya doya kutlayacağız 23. şampiyonluğumuzu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın