resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6016
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı için kendisine güvendiğim hocamız.

    23 nisan 2023 galatasaray fatih karagümrük maçında ilk sezonunda gittiği şampiyonluk yolunda bir yol kazası yaşamıştır. ama unutmamalıyız ki bu kazaların olmadığı bir şampiyon tarihte çok nadirdir zaten ki modern dönemde yok gibi bi şey. maçı tribünde canlı izlemiş bir taraftar olarak sahadaki mücadeleyi yetersiz bulamam, oyuncular istemedi diyemem, okan hoca maçı verdi diyemem. aynı maç içerisinde bir çok savunma futbolcumuzun hata yapması sebebiyle yaşadığımız bir puan kaybı söz konusu bence. muslera, nelson ve adekugbe'nin kötü günleri denk gelince bi anda 3'lük olduk. şahsi fikrimi soracak olursanız bu oyuncuların kötü günlerini önümüzdeki 3 maçta ayrı ayrı yaşayarak maçları zora sokmalarındansa tek maçta hepsinin bu şekilde formsuz olmaları daha makul geliyor.

    taraftar olarak kalan maçlar için hiç birini ve dahi şampiyonluğu garanti görmemekle birlikte, sahip olduğumuz avantajın da farkında olarak sakin sakin oynamamız gerektiğinin ve bu durumda da şampiyonluğa ulaşan tarafın da bizim olacağımızın farkında olmamız lazım. sahadaki oyunumuz en zorda olan maçlarımızda, puan kaybettiğimiz maçlarımızda dahi rakibimizden üstün. unutmamamız gereken şey her maçı final maçı gibi çıkıp, her maçı sakin sakin tüm sezon geliştirdiğimiz oyunumuzla oynarsak yenemeyeceğimiz maç yok.

    bu sebeple ne şampiyonluk garanti diye rehavete düşmeli ne de şampiyonluk gitti diye yangın çıkarmaya gerek olmadığı kanaatindeyim.

    işin teknik direktör kısmında kendisine aşırı güveniyorum, oyuncu yönetimi, taktik hazırlık, maç motivasyonu vs. vs... bir teknik direktörden ne bekliyorsak kendisinin fazlasını yapacağına inancım tam. hem teknik direktör hem oyuncu olarak lig maratonunu şampiyonlukla taçlandıracak koşular yapmışken, hem ulusal hem uluslararası bir profili varken takımın ne rehavete kapılmasına izin verecektir, ne de panikleyip yoldan çıkmasına. o yüzden kalan tüm maçlarda ne maç önünde ne maç sonunda kendisini eleştirmeyeceğim, okan hocam yapıyorsa, vardır bir bildiği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın