resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6015
    bu sezon kendisi için şampiyon olmamız gereken hocamız.

    2013 yılından beridir ilk defa domine bir ekip olduk. allah kendisinden razı olsun. şımarık bir takımın en çirkef olduğu sezonda hocalığının başlaması ise şansızlığı oldu. yoksa napoli gibi bitime 6-7 hafta kalan resmi olarak şampiyonluğu kazanırdı.

    çok emek verdi, çok çalıştı ve çalışıyor. allah korusun emeklerinin boşa gitmesi beni çok ama çok üzer. allah yardımcın olsun sevgili hocam.

    bilmiyorum üstadindan fikir alıyor musun ama şu son cenderelerin kurdu fatih terim'den destek alman lazım. takımı şu an ondan iyi oynatabiliyor olabilirsin ama maç içinde sakin kalmak, skoru alıp korumak ve en önemlisi sırtlanlara karşı psikolojik olarak savaş vermek fatih hocanın en iyi yaptığı şeydir.

    aşağıya sırtlanlar içinde yalnız kalan ama buna rağmen adına yakışır bir vaziyette mücadelesini veren bir aslanın videosunu koyacağım. tek kalmış olsa bile onca sırtlan saldırmaya korkuyor. e tabii doğa bu, aslanın gücü de bir yere kadar. sonrasını iyi izle hocam... fatih hocam geliyor ve olanlar oluyor... kahpelere karşı birlik olmak doğanın kanunudur.

    https://youtu.be/r4EKjZYMmuI
App Store'dan indirin Google Play'den alın