• 771
    özellikle rakibin 2. gölünden sonra bayağı demoralize olduğumuz maç oldu. ilk gollerinden sonra hiç sorun olmayacak maç bir anda 3-1'e geldi. son haftaları oynarken bu tür streslere asla izin vermemeliyiz. bu gerilimde takımın en çok güvendiği isim olan muslera'nın hata yapmış olması da çok büyük etkendi. en azından 2-1 devam ettirmemiz gereken maçta az daha ne olduğunu anlamadan ilk yarıdan 4 yiyecektik. beni üzen bu oldu açıkçası. kim hata yaparsa yapsın, ne olursa olsun bu şablona dönmemeliyiz. 20 dakika falan oyuncularımız ilk maçını oynuyormuş gibilerdi.

    abdülkerim'i çok fazla orta sahada gördüm. dikkatimi çeken önemli husus buydu. dönen topları abdülkerim ile almaya çalıştık ki bu da büyük hataydı. ilk yarıda şansızlık olduğu kadar savunma anlamında da hiç iyi değildik. bu hataları okan hoca ve ekibi görmüştür buna eminim. kolay gol yememek şart artık.

    bir diğer husus 2. yarıda üretken olamayışımızdı. keşke en azından 5 dakika da olsa topu rakibe verip duruma baksaydık. zaten 3-3'ten sonra bir kere top çevirip üstümüze geldiler. onda da topu kapıp kerem'i sağ kanatta buluşturduk. kerem çalımı attı ve eğer faul olmasa icardi orta sahada bomboş vaziyetteydi. ne olursa olsun zaniolo oyunda kalmalıydı. icardi girse bile rakip savunmaya yakın bir şekilde sahada kalmalıydı. hiç bir şey olmasa şut tehtidi vardı adamın.

    artık bu maçı unutmak zorundayız. olan oldu, yenilmemiş olmak bardağın dolu tarafı. bu maçı alsak bjk deplasmanında 1 puan yeter diyecektik. öyle olmadıysa gidip bjk yeneceğiz. herkesi, her yerde yenecek gücümüz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın