• 317
    galatasaray’ın senelerdir ne kadar önemli olduğunun farkına varamadığı mesele.

    bakın batılı antrenörler bu penaltı meselelerinde katiyen esneme yapmıyorlar artık. niyeyse bizim ligimizde penaltıyı ısrarla atmak isteyen beleş skor peşinde forvetler görüyoruz. gomis de böyleydi. berbat penaltı atmasına rağmen sürekli eline topu alırdı.

    icardi gomis kadar kötü vurmuyor ama aşırı riskli vuruyor toplara. süper lig’de en fazla penaltı kaçıran oyuncu konumunda şu anda. ayrıca gole çevirdiği 1-2 penaltı da şansının yardımıyla veya kalecilerin refleks eksiğiyle gol olan penaltılardı.

    maç esnasında* tam da bu skandalın yaşanmasından korkmuş ve aşağıdaki entryi atmıştım.

    (bkz: #3592502)

    müneccim falan değilim ki. bunu benim gibi ortalama bir futbolsever biliyorsa teknik ekip de bilmeli. oliveira varsa oliveira kullanır. porto’da da her penaltıyı o kullanıyordu.

    bak pirlo ne demiş? icardi panenka kullanacak demişler maç öncesinde batuha’a. sağır sultanın bildiği infoyu elbette rakip antrenörler de biliyor. gerek var mıydı beşiktaş deplasmanına stres altında gitmeye?

    türkiye liginde biz daha çok böyle sahne görürüz. böyle şeylerde taviz verdiğimiz sürece oyuncular sizi ciddiye almamaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın