• 764
    son 3 maç 13 gol attık. burada bir duralım. ıcardi sakat sakat oyuna girdi ve evet penalti atmamaliydi. atsa da o şekilde bir zevzekçe hareket yapmamaliydi ama adam hazır değilim derken sokamazsin kadroya. yine yedek santrfor ve kaleci eksiğimizden geldi başımıza bu musibet. gol atmış ve şampiyonluğa giden bir takım bizimki gibi arka alanında eksik yakalanmaz. bu oyunun raconu zaten atıp rakibi üzerine çekmekle kurulu ki. biz gol atıp hala saldırıyoruz. bir sakin. dakika 2 golü bulmuşuz belli ki daha fazlasıni yakalayacağız. rakipte cagne var. adamı bu kadar nasıl hiçe sayabilir bizim defans anlamiyorum. al işte böyle her topu alirlar ikili mücadelede, bir de kontradan atarlar rakibine saygı duymazsan. abdül ve muslera inanılmaz kötülerdi. onun ötesinde rakibe saygisizlardi. ondan yedik golleri zaten.

    okan hoca'yi da eleştireceğim bir tek konu var:
    mertens yıllarca santrfor oynadi. zaniolo'nun öyle major bir santrfor tecrübesi ise yok. neden hala mertens play maker ve zaniolo striker rolünde oynadilar? zaniolo'nun santrfor pozisyonundaki kötü performansı, raschitsa'yı da bozdu fena halde. adam ne zaman top alsa boşta kimseyi bulamadi.
    mertens, icardi, gomis veya bir başka santrfor yoksa oraya yazilacak ilk ve tek isimdir. adam italya'da gol kralı oldu neyi tartisiyoruz anlamiyorum.
    keşke ikinci penaltiyi yakalamadan atsaydik golleri. baya tadı kaçtı takimin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın