• 755
    kötü oynamadığımız ve şampiyonluğun kesinlikle kaybedilmediği maç.

    öncelikle herkes bir sakin olsun.

    iki tane zaniolo, bir tane mertens olmak üzere üç tane net pozisyon kaçırdık ve bunun üzerine icardi penaltı kaçırdı. rakibin ise kaleyi bulan üç şutun üçü de gol oldu. footystats'a göre gol beklentileri galatasaray 2.63 , karagümrük ise 0.97 oranı üzerinden üç gol çıkarttı.

    hakem ise ufak tefek takdir haklarının çoğunu onlardan yana kullandı ve çıkması gereken sarı kartların çoğunu göstermedi. kalecinin maç başından beri olan ağır hareketlerine bir uyarı bile gelmedi.

    malum takım son dakikalarda zorlama kartlar ve penaltılar ile maç kazanıp şampiyon olacağına bizden daha çok inanırken, bizim beraberlik sonrası böyle bir ruh haline bürünmemiz, sadece ve sadece malum takımın taraflarına yakışır, bize yakışmaz.

    önümüzde yeni bir hafta var, ciddi bir rakip var. konsantre olup önümüze bakmamız gerekiyor. nasıl bu beraberlik ile şampiyonluk gitmiyorsa, beşiktaş maçını kazanınca da şampiyonluğumuzu ilan etmeyeceğiz. son maça kadar son düdüğe kadar herkese karşı mücadele edip kazanmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın