• 742
    muslera, okan buruk ve icardi’nin kötü gününde olmasından dolayı kaybettiğimiz maç.

    muslera normal gününde olsa 2 golü(1. ve 3. ) rahat çıkarırdı. ama bunların üstüne de ayrıca çok laubali ve ezbere pası affedilir gibi değil. onun tecrübesinde birinin yapmaması lazım. ileride zaniolo gibi bir azman var. muslera ileriye ona doğru havalandırsa, topu alamasa bile rakibi de kolay çıkarmaz. rakip takımın yarısı italyan, antrenörü futbolu biliyor, senin sahanda doğru pres uygulamaya başlamışlar. ne gerek vardı o laubali pasa. konsantrasyon eksikliiğinde sanırım levent şube müdiresine yüklü parasını çarptırmış olmasının etkisi vardı bugün.

    okan hoca hatalı. ileri de oynaması gereken barış alper’dir. ( düzeltme: onun cezalı olduğunu kaçırmışım benim hatam) .gomisi hazır tut, gençlerden yararlan, santraforsuz dizilim dene. zaniolo’yu ne tek santrafor olarak hazırlayabilmiş, ne de egoistliğini kırmış. olmaz hoca, bu haftalarda böyle denemeler olmaz. fatih terimin olmadık zamanda “şapkadan tavşan çıkarma” huyu okan’a da sirayet etmiş. arada birçok hazırlık maçı oldu. orada dene bu atraksiyonları mata falan da olmaz artık. muhabbetiniz iyiyse, yemeğe falan çıkar, ama kritik zamanlarda sokma. çok bariz bu işin yanlış olduğu.

    icardi’nin panenka seçimi hem yanlış, hem de kötü icra edilmiş bir vuruştu. atma işte yahu. vur sağ köşeye sert yerden , bitsin. oyun boyunca ürkekti. stoper arkasında kaldı.

    tek puanı torreira, boey ve rashica sayesinde aldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın