• 737
    önce muslera 2 gol hediye etti, sonra icardi 1 gol hediye etti. bir maçta hatalı 1 gol yersin de 3 gol olunca beraberlik bile iyi gelir. 3-1'den sonra en azından yenilmemek iyi oldu. şu an şaşkın şaşkın bakıyoruz. halbuki yenilmiş olsak aşırı moral çöküntüsü olurdu, çıkarması da güç olurdu.

    yani ne desem, nereye feryat etsem bilemiyorum. 3. dakikada öne geçmişsin, rakibin savunmada bekleyip ileri uca şişirmek dışında bir şey yapmıyor. ama bir anda golü yiyip adamları gaza getiriyorsun. olacak iş değil valla değil. 12. dakika zaniolo müsait pozisyonda farkı 2'ye çıkarsa veya dönen topta bomboş kafa vuran oliviera golü atsa kayseri maçına dönecekti her şey. ilk yarı sonunda en kötü 4 atardık. işte dediğimiz şey bu: buldun mu atacaksın. bu ligin şifresi bu. 10. dakika 2 farklı geriye düşen anadolu takımları için mucize olmazsa geri dönüş imkansız.

    sağolsun muslera ve icardi 2 puandan etti bizi. bundan sonra bjk maçı hariç nasıl oynamamamız gerektiğini umarım anlamışızdır. içerdeki başakşehir ve sivas maçlarında da bu senaryoları görmeyelim lütfen. 15 puan öndeymişiz gibi saçmalamak neyin nesi? ne panenkası kardeşim mağlup iken! o penaltı gol olsa bu maç 5-3 falan biterdi. insanı üzen de bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın