• 736
    maçın üç ana kırılma anı var.

    1) skor 1-1 devam ediyorken rakip kalecinin zaniolo’ya yaptığı net penaltı ve kırmızı kart. hakem penaltı bile vermedi. şaka gibi. zaniolo ayağa kalktığı için vermedi, oynamak istediği için vermedi. kalkma abicim. tamam hırslısın, tamam agresifsin ama kalkma. türkiye’de penaltı almak için penaltıyı göstermek gerekiyor. hakemin gözüne sokacaksın. takım topu taça atılacak, zaniolo yerde acıdan kıvranacak, 4-5 futbolcu hakemin çevresini saracak, tribünde 40 küsür bin kişi ha hu edecek. varsa maçan gitme var’a da göreyim. öyle her aldığın penaltıya penaltı çalınmaz. :) trajikomik. bazen tırmalayarak almak gerekiyor penaltıyı.

    2) muslera’nın ikinci goldeki evlere şenlik, lakayt top kaybı. baba teknik heyet mi senden bunu istiyor bilmiyorum fakat sen ayakları temiz bir kaleci değilsin ya. hiçbir zaman da olmadın. sıkıştığında şişir şu topu taça falan. bu yaptığın kaçıncı aynı hata bilmiyorum.

    3) hepimizin malumu icardi’nin penaltısı. hakkında çok yazıldı çizildi, ben de birkaç satır karaladım başlığında. aynı şeyleri buraya da yazmak istemiyorum. sadece şunu belirtmek istiyorum; kaçan basit bir penaltı değildi bu. akabinde 15-20 dakika hem sahadaki takımı, hem tribündeki taraftarı fazlasıyla demoralize etti. eşitliği yakalama şansını kaçırdığımız gibi, 15-20 dakikadan da olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın