• 716
    rakibin eti belli budu belli, 1-0'dan 3-0, 4-0'lara gidecek maç bazı oyuncuların ekstra rezalet performansları yüzünden bir anda 1-3'e geldi. oradan ilk yarının sonuna kadar panik halinde bir oyun ve devreye 2-3 skorla girdik. aslında iyi başlanan maç bir anda kaos senaryosuna dönüşmüştü. rakibin oyun planı ön üçlüsünü bizim savunma üçlümüzle eşleştirmekti bunu da 30-40 dakika çok başarılı uyguladılar.
    icardi'nin kaçırdığı penaltı dönüm noktası oldu. ikinci yarı daha kötü bir tablo; akan oyunda neredeyse hiç pozisyona giremeden maçı tamamladık. geride topyekün kümelen rakip oyunu çok daralttı, o kadar hareketsizdik ki çizgi film izler gibi izledik maalesef. bunlardan daha önemlisi yenilen üç gol. eğer kazanmak istiyorsan yemeyeceksin. geriye düştüğün zaman oyunun seyri bambaşka oluyor çünkü.
    nelsson-muslera-icardi üçlüsünün 10 üzerinden 1'lik performansları maçın sonucunda çok büyük etken bana göre. şu ayrımı iyi yapmak lazım bireysel olarak hata yapılabilir de maç boyunca ısrarlı şekilde devam ederse böyle oluyor işte.
    beşiktaş maçının önemi korkunç seviyeye geldi. yazık oldu şu puan kaybına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın