• 446
    ilk yarısında hepsi birbirinden saçma 3 gol yediğimiz maç. ilkinde boey faul yapmıyor ama hakem çaldı savunma yerleşemedi, 2.sinde muslera çok kötü pas attı, 3. golde ise hem yine savunmamız kötü pozisyon aldı hem de şans faktörü tamamen fkg lehine gelişti.

    hakemler ikili mücadele, elle müdahale, ofsayt gibi pozisyonlarda çok absürt kararlar verdi ilk yarı boyunca. bu yüzden kazandığımız penaltıda bile rakip iki kez topa elle temas etmesine rağmen v.a.r'dan uyarı gelmesi beni şaşırttı. son 3 sezondur yaptıkları gibi aptala yatabilirlerdi yine.

    2. yarı yapmamız gerekenler basit; ilk yarıda yaptığımız bu sezonun kalitesine hiç yakışmayan hataları tekrar etmemeliyiz. rashica biraz daha cesur oynamalı, zaniolo ise girdiği her pozisyonu bu kadar kanırtmamalı. okan buruk da icardi'yi ısınmaya yollamıştı. yine şablonsuz bir çift santrfor, maçı çevirme şansımızı direkt sıfırlayabilir. şu aşamada oyuna dokunuşların çok ince elenip sık dokunması lazım.

    ekleme: +9 verip yarısı çöpe gitse de ilk yarıyı hemen bitiren hakem, ikinci yarı boyunca en azından skorda dengeyi yakalayana kadar ağır ağır set kurmanın, set bozuldu deyip geri pasla yeni bir sete geçmenin, savunmada muslera'nın da dahil olduğu gereksiz paslar yapmanın çok büyük bir zaman kaybı olduğunun kanıtı. yüksek bir tempoda, 3. bölgede seri şekilde hücum bitirerek bu maçı çevirmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın