resim
Hakan Ceylan
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 114
    anlaşıldı. bunlar galatasaray’ı şampiyon yapmayacaklar ve hakan ceylan’ın var hakemi olarak atanmasıyla bunu deklare ettiler.

    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)

    o zaman biz de karadan yürütürüz gemileri:

    alakası yok gibi görünse de tarih bize çok önemli tecrübeler verir bu gibi meselelerde. fatih sultan mehmet istanbul’u almak için haliç’e gözünü kestirmiştir. kahpe bizans durur mu? çekmiş zincirleri boydan boya geçmesin osmanlıların gemileri diye haliç’ten içeri. geçememiştir de osmanlı’nın gemileri hâliyle.

    fatih divana toplar devlet erkânını vurur yumruğunu masaya; “onlar deryaya zincir çekecek kadar akıllıysa, o zaman biz de gemileri karadan yürütecek kadar deliyiz” der ve kasımpaşa sırtlarından denize indirir donanmayı.

    sözün özü, hülasa; sezon başından beri önümüze çekilen bu hakem zincirleri kupayı almamızı engellemek maksadıyla yapıldığına göre. biz de her hafta olduğu gibi yine bir delilik yapıp döşeriz hakemleri de topla beraber kalelerine. taraftarımızla alırız bu maçı da geçmişte yaptığımız gibi. akıl ile değil çılgınlıkla yaparız hem de. bu ve bunun gibi operasyon askerlerini dizeriz şahi toplarının önüne.

    sorun yok, dert yok, gam yok. hep birlikte konsantre olup alacağız yine bu maçı da. önümüze zincirler çekseler bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın