• 23
    buram buram şaibe kokan 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçının yardımcı hakemi aleks taşçıoğlu ve ilgili maçın var hakemi hakan ceylanın o maçtan sonraki 1 aylık süreçte alt ligler dahil hiçbir maçta görev alamayışı bu kararla alakalı ise eğer dursun aydın özbek yönetimini mhk konusunda ilk defa tebrik ederim. bu hafta da dahil yakın tarihte görev verilen hakemlere baktığımda aklıma başka bir şey gelmedi şimdilik. ancak açıklamada yer alan “son hafta verilen kararlar” ibaresinin gs-fb çekişmesinden ziyade hakemler hakkında şikayetleri bulunan istanbulspor, konyaspor gibi takımların maçlarındaki hakemleri de bağladığını düşünüyorum.

    normalde atilla karaoğlan, erkan engin ve mete kalkavanın da uzun süre görev almaması lazım. görünen o ki mete kalkavan o şaibeli maçta osayi’nin kırmızı pozisyonunda elini arka cebe götürerek kendisini bir şekilde aklamış. ilgili maçta yardımcı fb holiganı hakem aleks baş hakemi uyararak kararından döndürmüş, var’daki hakan ceylan ise hakemi uyarmamıştı. aynı hakan ceylan hakkında yönetimimizin de perde arkasında ciddi şikayetlerinin olduğu söyleniyordu. bundan sonraki süreç, bu açıklamanın neden yapıldığını gösterecek.

    edit: dursun özbek yönetimini değil tebrik, en ağır ifadelerle eleştirmek istiyorum. dünkü açıklamalardan sonra daha ilk günden 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçına var hakemi hakan ceylan atanmış. şaka gibi resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın