resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 311
    taş gibi topçu. hala işleyen düzende parlıyor vs diye kendisine yükleniliyor. ilk maçından sonra söylemiştim, tekrar söylüyorum, yakarsa dünyayı garipler yakar. bu çocuğun son 1,5 maçta verdiği çift yönlü katkıyı boey verse değerini 100 milyon ilan ederdik. hem savunmayı topluyor, hem çizgiye iniyor ama bunlarla birlikte oyun kurulumuna da müthiş katkı veriyor. abdülkerim ve kerem'le üçgenleri çok efektif kullanmaya başladı, alıştıkça daha iyi olacak ve kerem'i yukarı çekecektir çünkü kerem 3 senedir istikrarlı bir bek ile oynayamadı garibim. şu an çölde vaha gibi arkasını toplayan ve paslaşabildiği sam ile rahat bir nefes aldı. aynı şekilde kerem de sam'i kaçırarak parlatacak ve değerini yükseletecek.

    sam'in gelişiyle boey de rahatladı, nispeten düşen formuna rağmen iyice hücuma yönelik takılıyor ama hücum katkısı sınırlı olduğu için ben artık adekugbe'yi daha çok hücumda kullanıp boey'i çakılı kullanmayı tercih edebilirim.

    beklentileri makul yerde tutmakta fayda var ama hakkını da vermek gerekiyor. şu anki formu itibariyle oyun kalitesi kendisini taşımıyor, kendisi oyun kalitesine uyum sağlayıp üstüne katkı veriyor.

    tanım: taş gibi takımın taş gibi performans veren sol beki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın