resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1384
    kendisinin bu kadar çok düşman edinmesi ve üzerinin çizilmek istenmesi çok olağan. sayın timur daha önce denenmemiş, belki hayallerde olan adımları atmaya başladı.

    galatasaray büyük bir refleks göstermeye başladı. maddi olarak kulübün güçlenmesi isteniyor. her şeyden önemlisi bu. büyük özgürlük getirir. camianın geleceğini sağlama almak demektir.

    futbol takımımızın hem geleceğini kurtarıp plan yapılıyor hem de güçlü yarışmasını sağlamak için kaliteyi artırmak isteniyor. bazı yerlerde potansiyeli yüksek genç oyuncuların transferi planlanıyor deniyor. aynı zamanda akademiden çıkan ve çıkacak gençlerimizi düzenli oynatacak projeler hazırlanıyor. altyapı için yeni bir düzen getirileceği zaten görünüyor.

    bütün bunların dışında gelecek sezon yarışacağımız üç kulvar için kaliteli oyuncuların takibi yapıldığı zaten planlanıyor. daha geçenlerde milano'da olduğu duyuldu. premier ligde bazı temaslarda olduğu biliniyor.

    siz yerinizde sayarken hatta her seferinde daha da geriye giderken rakibiniz bi atılım peşindeyse sizi de rahatsız eder. bütün bu planların sadece yarısını bile gerçekleştirse biz kendisinden razıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın