• 210
    kesinlikle gerçekleşecek olan şampiyonluktur. bu şampiyonluğu masada bir başka takıma peşkeş çekmek her yiğidin harcı değildir.

    sahada bir oyun bir ruh ortaya koydu galatasaray. transfer sürecinden sonra başlayan tüm adımlarını maddi manevi bu şampiyonluğa göre planladı. her ne kadar bizler istemesek bile akp’nin sahamızda miting yapması bile bize karşı yapılan haksızlıkların önüne geçilmesi adına stratejik bir hamleydi.

    ancak hükümet hiç olmadığı kadar güçsüz olacak ki federasyon ve merkez hakem kurulu boş buldukları bu ortamda kolayca kör göze parmak sokabiliyorlar. koltuklarına rağmen!

    ancak belli başlı gerçekler var.

    1. fenerbahçe’de ali koç bu şampiyonluğu verirse başarısızlığını kör fenerliye bile anlatamaz. dolayısıyla tüm malvarlığını ya yeni transferlere harcayacak yada aziz yıldırım’ın kolay yoldan daha az maliyetle yaptığını yapıp hakem satın alacak.
    bana 2. ihtimal daha olası geliyor.

    2. 14 mayısta seçim var. tüm süreçler bu şekilde ite kaka giderse işler değişir galatasaraylılar ayaklanır. ister hükümet ister muhalefet seçimi kazansın bu şampiyonluk masada değişirse türkiye’de futbolun esamesi okunmaz! seçim çok ciddi şekilde etkilenir ve herkes ayaklanır. galatasaray haksızlıklara karşı şike soruşturması başlatır.
    (bkz: fırat develioğlu)

    3. fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında “hükümet istifa “ sesleri yükseldi. mevcut hükümet asla ali koç’u şampiyon yapmak istemez. emin olun fenerbahçeliler bile ali koç’la şampiyonluk istemezler. hepsinin derdi ali koç’tan kurtulmak. ancak içlerinde ki galatasaray nefreti ile masada olsun bizim olsun istiyorlar!

    sadece hükümet değil muhalefet de başarılı olan takım yerine şikeyle bir takımın şampiyon olmasını istemez. bas bas bağırıyorlar liyakat gelecek adalet gelecek diye! adalet sahada başarılı olanın kazandığı kupadır!
    başa gelir gelmez şike süreçleriyle hangi hükümet uğraşmak ister.
    rahat bir başlangıç istiyorlarsa ona göre adımlarını atsınlar!

    4. ülkemize gelen oyuncular icardi, mertens, mata ve zaniolo gelmekte ismi geçenler de bir o kadar üst düzey isimler. bunların türkiye’de yaşananları avrupaya aktarması ülkede soğuk duş etkisi yaratır!

    5. tüm bu maddeleri bir kenara bırakalım 6 kocaman fark var. fenerbahçe nef stadyumu’na cehenneme gelecek! bu oyunla bizi yenmeleri çok düşük ihtimal.
    hakem adil yönetsin yönetmesin kolay kapanacak bir puan, kaybedilecek bir şampiyonluk değil.
    takımımız şampiyonlukların kupaların takımı ve kaliteli çok tecrübeli oyunculardan oluşuyor. her oyuncu geldiği takımın kaptanıydı. sahada kazanma kültürümüz devam ediyor.

    6. okan hoca daha önce süper lig ve kupada finallerin hocası olduğunu kanıtladı. kendisine ve planına güvenmemiz gerekiyor.

    7. galatasaray taraftarı heycanlı ve bir o kadar coşkulu. ancak belli başlı isimler stres yapıyorlar. haklısınız hakemler tüm dengemizi bozdu ancak unutmayın onların parası şikesi varsa allahın adaleti var!

    tabi ki bu demek değil şampiyon olduk bitti gitti.
    daha kazanmamız gereken 7 maç, odaklanmamız gereken 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı var. taraftarı, yönetimi, futbolcusu tüm konsatrasyonumuzu buraya vermeliyiz…
    (bkz: konsantrasyon)

    allah yardımcımız olsun.
    #senşampiyonolacaksın
    #kupalaralayıksınsen
App Store'dan indirin Google Play'den alın