• 3
    guzel baslikmis devami pek olmamis. bugunku spor haberlerini, icinde bulundugumuz mevcut durumu ve yarinlari dusunurken soyle bir hayal olustu zihnimde.

    tarihler 28 haziran carsamba'yi gosteriyor, kurban bayraminin ilk gunu.

    mayis'ta gelen galatasaray sampiyonlugunu takiben 20 yillik esaret sona ermis, baskanlik sistemi hizla yikilmis buram buram cumhuriyet kokuyor sokaklar.

    ve bayram sabahi... uzun suredir zihnime ve kalbime gomdugum, kendime sakladigim inancim ve dogrularim dolayisiyla yillardir gitmedigim bayram namazi icin camide yerimi almisim. cok heyecanliyim, modern bir toplumla inancimizi yerimize getirecegimiz icin, herkes mutlu, birbirine saygi ve sevgiyle bakiyorlar.

    o sirada bir bakiyorum en on safta belediye baskanimiz ekrem bey ve yaninda o da ne, sadio mane. tak tak kiliniyor iki rekat, ve ardindan sadio mane ekrem bey'in elini opuyor, herkes kucaklasiyor ve sevdiklerinin yanina bayrami kutlamak icin birer birer dagiliyorlar camiden.

    tabii bir de bizim aklimizda su soru, acaba firmino transferi ikinci on eleme macina yetisir mi? sevenler yeniden bulusur mu?

    neyse iyi bayramlar efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın