• 159
    kendisini çok severim. daha önce de belirttim. gayet beyefendi, düzgün, futboldan da anlayan birisi. bunların hiçbirine lafım yok. buraya birkaç kez hem kendisi hem programı hem de çalıştığı kurumu entry olarak taşımışlığım var.

    (bkz: #3526276)
    (bkz: #3544620)

    fakat iki hafta önce "kadir sağlam'ı çok beğenirim. bir iki hata dışında yanlışı da yok" deyince gayet de canım sıkıldı kendisine ve üzülerek söylüyorum şarteller attı.

    burada çoğu renktaş zaten kendisinden bir "ahmet ercanlar" beklemiyor. hatta hiçbir galatasaray yorumcusundan da beklemiyor. biz taraftar olarak asgari beklentilerimizin dahi dile getirilmediği bir ortamda "körün gözüne sokarak, aleni bir şekilde yapılan bu kötü işlerin elemanı olmayı seçmiş adaletsiz insanların övülmesini istemiyoruz. kadir sağlam hocayı beğenmek öznel bir konu değil mi üstad? insanların bu kadar canı sıkılmışken, bu kadar damarlarına basılmışken gerek var mı böyle bir subjektif duyguyu belirtmeye?

    koca yığın medya içerisinde levent abi dışında bir kişi bile yok saha dışına çıkan zaten. ona da sağolsun futbol bilmiyor diye tefe koyuyor kendi taraftarımız. tüm yorumcular yüzde yüz emin şampiyon olacağımızdan galiba ama bir ihtimal şampiyon olamadık diyelim. inanın yorumlayacak bir "saha içi" bile bulamayacak bizim yorumcular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın