• 158
    daha önce hiç izlememiştim. şimdi son videosuna kısaca baktım, güzel ve makul yorumlar gördüm.

    hakemi karıştırıp karıştırmamak tamamen kendi tercihi ve saygı duymak zorundayız. tugay kerimoğlu ve bein'den farklı bir durum var burada çünkü orada çifte standart uygulanıyor ve tugay, sadece galatasaraylı kimliği ile yer buluyor. galatasaray lehine en ufak şeyde yangın çıkartıp, alehine olan hiçbir şeyi konuşmadıkları için tepki göstermekte sonuna kadar haklıyız.

    ama orhan uluca kendi istediği formatta, istediği konuya odaklanarak yayın yapabilir - çifte standart uygulamadığı sürece. isterse gider 45 dakika yedek kulübesindeki oyuncuların vücut dilini analiz eder, karışamazsınız. izlememeyi tercih edebilirsiniz. eleştirebilirsiniz de tabii. ama temelde birbirimize saygı duymak zorundayız.

    benim böyle detay analiz yapan bir programdan kişisel beklentim olabildiğince objektif bir yerden skora müdahele etme potansiyeli olan konuların da konuşulması olur. burası türkiye, hakemden bağımsız bir analiz gerçekçi ve anlamlı olmuyor. bu taraftarlıkla ilgili bir durum değil. bu gerçeği anlayıp içselleştiremeyen yabancı hocaların sıkıntılarını senelerce gördüki dolayısıyla analizciyim diyen birinin de ben bu konuları ve oyun ve oyuncu üstündeki etkilerini ele almasını beklerim ama tercih etmezse de saygı duyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın