resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 502
    barış özbek 5 nisan 2010 sivasspor galatasaray macinda yaptığı hareketle kırmızı kartı hak etti. tipi ve hareketleri antipatik olduğu için zaten taraftarlarca da sevilmiyordu, yaptığı o son hareketten sonra bileti kesildi ve evine gönderdik. umarım şimdi herkes kendini daha iyi hissediyordur. burada barışı savunmayacağım ama gönderilmesini isteyenlere bir kaç lafım var:

    -keita kadıköydeki fener maçında carlosa yumruk attı ve kırmızı kart gördü, hatırladığım kadarıyla bu formayı giyerken nasıl böyle bir hareket yaparsın, go home diye hiç bir yazı yazılmadı.

    -baros gördüğü neredeyse bütün sarı kartları itirazdan veya elle oynamaktan gördü, sivas maçında cezalı olmasının sebebi fener maçında yaptığı itirazdı. sen nasıl takımı satarsın gibi bir yazı hatırlamıyorum.

    peki olay barış olunca bu savaş davulları neden hemen ortaya çıkıyor, eğer barış da kewell kadar yakışıklı olsaydı yine aynı tepkiler verilecekmiydi? adamın yerine kendinizi koyun, bütün maç tekme, dirsek yemişsiniz. mehmet topalın yüzüne darbe gelmiş burnu kanamış, biraz önce sana taban girmişler ve hakem bunların hiçbirisini görmemiş!! ve sen bunlara isyan eden sahadaki iki üç adamdan birisisin. golü yemişsin ve bütün sene kurulan hayaller suya batmış. halı sahada bile ottan boktan sebeplerle kavga eden adamlarız biz. biraz empati ve adalet lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın