resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1844
    ülkemizde futbola bakışın özeti gibi olan futbolcu. mesela şöyle bir sezonda barış'ı tamamen yok saymak, ''atın çöpe gitsin'' mantığıyla bakmak bana çok tuhaf geliyor. ya hep ya hiç olayından kurtulamıyoruz.

    barış ile ilgili yazılarım duruyor. bencilliği, oyun zekasının düşüklüğü falan çok ciddi seviyelerde. yetenek seviyesi de asla buralar değil. sizin anlamadığınız şey şu: kimse bu adam bu takım as oyuncusu olsun, ilk alternatif olsun demiyor. barış, rotasyon içinde faydalı bir futbolcu. takımda çok makul ücretlere durmasının hiçbir zararının olmadığı hatta bir sürü faydasının olduğu bir futbolcu.

    daha ileri gideyim, barış alper yılmaz rotasyondaki yerine ve aldığı paraya göre bize muazzam bir katkı verdi bu sezon. daha maça çıkmasa bile bu böyle. içerdeki beşiktaş maçı, deplasmandaki sivas maçı, içerdeki çok zor geçen ankaragücü maçı ve deplasmandaki kadıköy maçı. yerli, genç, iyi bir atlet, çok düşük bir maaşı var ve sana bu 4 önemli maçı çözmüş; sen bu adamı tümden yok sayıyorsun.

    takımdaki herkes yıldız olamaz, takımdaki herkes çok yetenekli olamaz. böyle atletler lazım, belli şeyleri iyi yapan adamlar lazım. bence barış potansiyelli bir futbolcu değil. hiçbir zaman pas tercihlerini, saha görüşünü, yaratıcılığını, pas kalitesini çok geliştirebileceğini düşünmüyorum ancak muhtemelen çoğu zaman fiziksel olarak diri, güçlü ve patlayıcı olacak. sen de barış'tan buna göre faydalanacaksın. kadro planlaması dediğimiz şey zaten bu, barış alper'den de faydalanabilmek. berkan kutlu'dan da faydalanabilmek. barış maç içinde çok çıldırtacak, saç baş yolduracak ancak günün sonunda f/p olarak kesinlikle bizim kazançlı çıkacağımız bir futbolcu. dolayısıyla tepkileri buna göre ayarlamak lazım. herkesten yüksek kalite beklemek yerine herkesten seviyesine göre katkı bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın