• 53
    sanırım izlemeye ne kondisyonumun ne de asabi durumumun müsade etmeyeceği maç.

    bizim için en iyi ihtimalle 10 nisan 2023 karagümrük fenerbahçe maçının kötü bir kopyası olur. yine bunların oynadığı yok, puan kaybediyorlar mı acaba, dur hemen heyecan yapma derken ya hakem kararıyla avantaj sağladıkarı osuruktan bir pozisyonla ya da kendi kalesine gol gibi bir kıyakla galibiyeti bulurlar.

    gönül istiyor ki en azından bir maçı doğru dürüst top oynasınlar, eze eze olmasa bile galibiyeti hak etsinler. daha sezonun en başında kasımpaşa bunlara karşı stopere 3. ligden gelme orta saha oyuncusunu koydu, adam 15. dakikada kırmızı kart gördü, o maç 6'ya gitti, o haltı yiyen teknik direktör de akşamına kovuldu. "uzay futbolu" dedikleri seride bile kaç maçı penaltılarla çözdüler. derbilerde yazı ile bir gol atabildiler, derbi altı maçlarda bile net bir oyunları yok.

    çıkın bir maçı da bileğinizin hakkıyla, şaibeye yer bırakmayan bir golle falan kazanın. biz de diyelim ki abartıyoruz aslında, bak onlar da mücadele ediyor. böyle ittirmeyle, kaktırmayla nereye kadar gidebileceksiniz? daha kaç kere "yönetim istifa"dan şampiyonluk şarkıları söylemeye geçeceksiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın