• 23
    cepte görülen bir maç. en tehlikelisi de budur. fatih karagümrük son 15 maçta 1 defa yenildi ve büyük takımlara sahalarında sorun çıkarabilen bir yapısı var. örneğin beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olduğumuz 2020-21 sezonunda beşiktaş'ın keklik olarak gördüğü maçta karagümrük 10 kişi kalmasina rağmen destansı bir biçimde vodafone arena'yı yasa boğmuştu. ofansif özellikleri iyi olan bir ekip. diagne ve borini gibi becerikli ve golcü oyunculara sahipler. defans olarak sorunlu bir süper lig ekibi daha karagümrük. buna kaleci sorununu da eklersek burada bir handikap yaşayabilirler. ancak bu tip maçlar anlaşılmaz bir şekilde bitebiliyor. mesela herkes 4-5 veya 4-3 gibi gollü bir maç beklerken sürpriz bir şekilde 1-0 veya 0-0 bitebiliyor. pirlo, akıllı bir adam. serie a tedrisatından geçmiş bir çok oyuncusu var ve bu pirlo'nun en büyük avantajı.
    öte yandan takımımızın en iyi oyuncusu icardi büyük ihtimalle oynamayacak. gol yollarında sıkıntı yaşayabiliriz. iki takımda formda ve golcü.

    özetle futbol oynamak isteyen iki farklı oyun yapısının maçı olacak ve bence galatasaray için iyi bir test maçı olacak. son derece dikkatli olmak lazım. rakip ofansta tehlikeli oyunculara sahip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın