• 19
    galatasaray'ın eski futbolcularının gol atması gibi bir gelenek olsa da bu maçta en uçta mbaye diagne olmasını isterdim. çünkü savunma arkasına tehdit edebilecek bir isim değil. yani açık alanda abdülkerim bardakcı yakalaması olası olurdu. şimdi ise muhtemelen fabio borini'yi sahte 9 olarak en uçta göreceğiz. bizim gibi bekleri ileriye çok çıkaran takımlarda hatlar arasına girip top dağitabilen santraforlar sorun çıkarabilir. bu nedenle okan buruk'tan bu maç özelinde bekleri biraz daha geride tutmasını ya da kontrollü göndermesini bekliyorum. iç sahada görece en kolay dediğimiz 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçında mehmet umut nayir hatlar arasında gezmiş ve kanat oyuncularını bolca sıfıra indirmeyi başarmışlardı. karagümrük'ün muhtemel hücum senaryosu için bu maçı baz alabiliriz.

    rakip ve hakemden başka bu maç için diğer bir handikap da rehavete kapılmak olabilir ama takım içinde mertens, muslera, oliveira ve icardi gibi tecrübeli isimlerin buna izin vereceğini sanmıyorum. okan hocanın da bu konu üzerinde dikkatle durması gerekiyor. hem takım hem de taraftar olarak henüz bitmiş bir şeyin olmadığına farkında olmalıyız. bu maçta da yine en çok ihtiyacını duyacağımız şeylerin başında agresif tribün ve takımı sonuna kadar desteklemek.

    son olarak taraftardan ricam, sahaya çıkan futbolculara homurdanmaktan vazgeçin. kötü kötü denilen sam adekugbe son maçta bir asist yaptı ve bir tane de rashica oldukça net pozisyonda yararlanamadı. taze örnek olduğu için onu yazdım. yoksa daha bir ton örnek var.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın