• 355
    kendisi hakkında sürekli bir şeyler yazılan ve konuşulan yazar. kendisi için rijkaard söylemleri sebebiyle daha önce bir şeyler söylemiştim fakat o kadar garip şeyler yazıyor ki bir şeyler söylememek elde değil.

    bütün bir sözlük kendisi için "yaş" , "hürmet" , "galatasaray taraftarı" falan diyor. vallahi ben "hasta" diye tabir edilebilecek seviyede galatasaray taraftarı olan bir baba ile büyüdüm. bu baba bel problemi yüzünden ayağa kalkacak gücü olmamasına rağmen "sedye" ile oy kullanmak için bin küsür kilometre yol yapmış bir baba. hani yaş falan diyoruz ya , yaş öyle bir şey olsa gerek. hani ben babam benim , övgü dolu sözler söylemem lazım diye söylemiyorum bunu fakat "sayın" zizonkovac için inatla söylenen "yaş ve hürmet" ikilisi inanılmaz dikkat çekici oluyor.
    kendisi "rijkaard bursa'yı çalıştırsa küme düşürür" demiş. doğru , sonuna kadar katılıyorum. aslında rijkaard galatasaray'ı da küme düşürecek kapasitede bir hoca ama çok şükür kendisi gibi yazarlar ve yazıları sayesinde doğru yolu bulabiliyor rijkaard. sözlük yazarı olduğu bile söyleniyor rijkaard için.

    ve kendisi kaç yaşında bilmiyorum ama rijkaard ondan daha büyük olabilir diye düşünüyorum. ve hayatı futbol oynamak , oynatmak ile geçmiş bir insanı (u: "sayın" zizonkovac futbolcu değil ise ) bu kadar net ve aşağılayıcı şekilde nasıl eleştirebiliyor merak ediyorum. "yaş ve hürmet" tutkunu yazarlar aynı "yaş ve hürmet" ikilisi ile "rijkaard ve futbol" ikilisini yan yana getirme konusunda neden aynı hassasiyeti gösteremiyor.

    neyse , gözler yanma sinyali verdiği ve 2 saat uyku ile yaşam mücadelesi verdiğim için cümleler karışıyor bitiriyorum. "sayın" zizonkovac , bu sizi hiç ilgilendirmeyecek biliyorum -ki beni de bu ilgilendirmiyor- ama ben "yaş ve hürmet" için size saygı duymuyorum. çünkü ben söz konusu "galatasaray" olduğu zaman ne yazıktır ki babamı bile tanımıyorum. zaten o da beni tanımaz böyle bir durumda.

    sevgiler "sayın" zizonkovac ve sevenleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın