• 122
    alanyaspor skor olarak geriye düşmedikçe muhtemelen hiç ön alan presi yapmayacak. bu yüzden kayserispor'a attığımız ilk iki golde olduğu gibi kendi sahamızda kontra pressle top kapıp hızlı çıkıp gol bulma ihtimalimiz zor görünüyor. belki bilinçli olarak topu rakibe verip geçiş yakalamayı düşünebiliriz ama genellikle derinde bekleyen savunmaya karşı set oynayacağız gibi duruyor.

    konuşulanın aksine set becerimizin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. acele etmediğimiz sürece set hücumlarında da hatrı sayılır miktarda pozisyona giriyoruz. strese girmeden sabırla oynamak lazım. duran toplardan veya uzak şutlardan tehdit oluşturmak şart. özellikle mertens ve sergio açı yakaladıkları an düşünmeden vurmalı. boey de haftalardır iyi şutlar çıkarıyor kim bilir belki çözeceği maç bu maçtır.

    her yönden üst düzey futbol oynayan bir takımız. oyunumuz da oyuncu kalitemiz de hem bu maçı hem şampiyonluğu alacak seviyede. belki rahat rahat kazanamayız ama golü bulmak adına çok fazla opsiyonumuz olduğu için 0-1, 0-2 gibi temiz bir skorla döneceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın