resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 226
    baştan belirteyim kazımcan karataş'cıyım, karataş'cıydım. bu çocukta yere sağlam basan bir durum olduğunu görmeye başladım. dengeli oynuyor. bakalım öyle mi?

    türkiye kupasında başakşehir'e kaybettiğimiz maçtaki 3 gol de boey'in tarafından geldi. boey'i seviyoruz değil mi? kağıt alsanız banko yazacağınız isim. peki gerçekten böyle mi? kimse ses çıkarmadı değil mi boey'e. neden? seviyoruz ama başka? çünkü ileriye de top taşıyor. ama önde yakalanınca gol yiyorsun. şimdi bek işi bu anlamda sıkıntılı. evet adekugbe bu anlamda kötü. peki neden? iletişimden renktaşlar. bu çocuk oyuncuları tanımıyor. kim nereye kaçar bilmiyor. sezon başı kampı yaşamadı. ama atletik. 6-0 kazandığımız kayserispor maçında bir pozisyonda o da atağa destek verdi, gördüm.

    evet belki sezonda kazımcan ile devam etmek mantıklı. ancak yeni sezonda kazımcan kendini defans anlamında ve dengeli oyun anlamında geliştirmez ise adekugbe tercihini görmek daha makul olacaktır. çünkü teknik adamlar; teknik kapasitesi yüksek, ayağı yere sağlam basan, soğukkanlı, sakin, ayağa oynayan bek ve savunmacıları sever.

    son olarak: fıtrat değişir sanmayın, bu kan yine okan'dır ve bir bildiği vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın