• 11
    hiç mübalağasız hakem eliyle götürüp fenebahçe için gol atabilir. artık iş gerçekten raydan çıktı, arog filmindeki hakemin performansı neyse bizimkilerin fener'e bakışı o.

    biz işimizi yapalım yapmasına da, ona da izin vermiyorlar ki! bizim maçlarda tarafsız olsunlar bari ama o da yok. daha 2 gün önce 3-0 önde olduğumuz maç da bile göz göre göre penaltı ve kırmızı kartımız yenmeye çalışıldı.

    kısacası başakşehir geçen yıllardaki gibi değil, kötüler bayağı. biz bunlara kupada nasıl elendik hâlâ anlamış değilim. ancak şu var ki, hiçbir maçı sahaya çıkılmadan yorumlamamak lazım. yani en azından kesin konuşmamak lazım. başakşehir çok kötü olabilir ama fenerbahçe'ye de bize de (burası kesin) çelme takmak için ekstra performans koyabilirler.

    ancak; bayern'in almanya'da, real madrid'in ispanya'da, daha geçen hafta 10 puanĺık fark varken bugün itibariyle farkın 4'e indiği portekiz'de bencifa'nın yaşadıklarını fenerbahçe yaşamaz. yaşattırmıyorlar, yenilmesine izin vermiyorlar. asla ama asla izin vermiyorlar. son yılların en kötü fb'si olmasına rağmen, biz son 17 maçın 16'sını kazanmışken fark hâlâ 6 ise bunun başka açıklaması yok.

    ama allah büyük bir yerde ellerine ayaklarına dolaşacak. bu maç, o maç olsun inşallah. biz alanya'yı yenip farkı 9'a çıkaralım gerisi gelecek. bir şekilde o hakemler yetmeyecek göreceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın