resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4617
    30 ağustos'ta, sezonun başında herkes kerem'i linç ederken şunları yazmıştım. daha 2-3 hafta önce abimle bile kendisi için kavga ediyordum, pas hataları yapıyorsa yeni şeyler denediği için diye. nitekim kerem beni haklı çıkardı ve gururlandırdı.

    "mertens kendisi için büyük şans. umarım mental anlamında kendisine destek olur ve kerem de onu oyun içi liderlikte kendisine bir rakip değil de destekleyici mentor olarak da görür. son zamanlardaki demotive görüntüsünün altında böyle bir rol karmaşası hissetiğini de seziyorum. "ben bu takımın kurtarıcısı mıyım, yoksa seyircinin nefrretinin objesi miyim?" ama hayat bu kadar siyah-beyaz olmak zorunda değil.

    ya lider bir oyuncuya evrilecek ya da kaybolacak. ben kerem'e inanıyorum. zeki ve kendi hataları üstüne çok -belki gereğinden çok- düşünen bir futbolcu. bir maçta yaptığı hatayı sonraki maçta düzelttiğini çok gördüm."

    kerem 1.0 versiyonu geçen sezon takımı taşıdı. kerem 2.0 bu sene içinde arada bocalayak, rol karmaşalarını çözümlemeye çalışan bir yerdeydi. kerem 3.0 güncellemesi şimdi tamamlanmak üzere. futbol tanrıları, kalan haftalarda rakiplerimizin yardımcısı olsun.

    (bkz: #3438104)
App Store'dan indirin Google Play'den alın