• 467
    aslında "zorlandık" gibi görünen son 3 iç saha maçından çok da farklı seviyede oynamadığımız maç. rakibin gücü nispetince topu bizim kaleye götürme odaklı oluşu ve rakibi tam da bunalttığımız dönemde bu sefer kırmızı kartın es geçilmemesi olayı biraz ihtişamlı hale getirdi sadece.

    yoksa bu takım bu sene maça tutuk başladı gibi göründüğünde bile her rakibini bunaltıyor. karşısındaki rakip derli toplu defans yapıyor gibi olsa da maçın yaklaşık olarak aynı bölümünde bir yerde ya hata yapıp gol yiyor ya da hatayı telafi etmeye çalışırken kırmızı kartlık hareket yapıyordu.

    bu maçta önce icardi, sonra rashica bu ligde hiçbir mevkidaşının atamayacağı iki usta işi gol attı. zaten orada gardı düşen rakip devre arasına girene kadar iki penaltı yaptı, bir tanesinde ayakta olan torreira'nın yüzüne basınca kırmızı kart da çıktı. sonrası zaten pastanın üzerindeki çilek kıvamındaydı daha ziyade...

    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçının ilk yarısında mesela bu maçtaki kadar oynamıştık. ali palabıyık ve şürekası iki golümüzü osuruktan sebeplerle yemiş, kaleye 60 metre kala iki oyuncunun yan yana koştuğu pozisyona kırmızı kart çıkarıp hem bizi bozmuş hem ölüyü diriltmişti. dün akşam da mesela o ilk 2 usta işi gol gelmese, nelson'un ilk yarının son anında yaşadığı pozisyon gibi yaşansa ve ali palabıyık yorumuyla kırmızı kart çıksa yine benzer akıbete uğrayacaktık.

    hem de haksız yere...

    rakiplere yaptığınız kıyaklardan da geçtim. bizim hakkımızı yemeyin sadece...

    gerisini biz fazla fazla beceriyoruz bu sene...
App Store'dan indirin Google Play'den alın