• 2
    ankaragücü ligde oynadığı son 7 maçın 5'ini kaybetmiş ve bu 5 maçta sadece 1 gol atabilmiş. bu 7 maçtan 2 galibiyet çıkarmışlar ama ikisi de ev sahibi olduğu maçlar.

    ankaragücü topa sahip olmayı seven ama organize atak geliştirmeyi bilmeyen bir takım. aynı şekilde defansa çekildiğinde defans yapmayı beceremeyen oyunculara sahip. kazanmak zorunda olan fenerbahçe karşısında kaleleri bol bol şuta maruz kalacak. fenerbahçe kazanmak zorunda olmasa bile ankaragücü zaten izin verecek çünkü son 3 deplasman maçlarında kalelerine tam 63 şut çekildi. yani maç başına 21 şut.
    evet, ali sowe çok formda ama takım olarak maalesef ki kötüler. bu yüzden 2 gol atsalar bile mutlaka 3 gol yiyip kaybedecek potansiyeldeler.
    bu maçtan puanla ayrılmaları için, topa sürekli hakim olmaları, şanslı olmaları, kaleci gökhan'ın gününde olması ve fenerbahçe'nin çok ciddi şanssız olması(direkten dönme, çizgiden çıkarma vs.) gerekir. bunların da imkansız olmasından dolayı fenerbahçe'nin rahat bir şekilde galip geleceğini düşünüyorum. skor tahminim 3-1.
App Store'dan indirin Google Play'den alın