• 451
    öncelikle hem bu maç hem de ligin geneli için olumsuz eleştirim var. bu kadar çok net gol şansı olan pozisyon harcanmaz. üç büyüklerin sezon boyunca yakaladığı net gol pozisyonu ortalamasını bulsak açık farkla biz öndeyizdir.

    rakibimiz, bu da kaçar mı be dediği pozisyonu olmadan maç kazandı. bir tane uzaktan şut ve duran top. böyle üç puan alındı. biz ise maç 2 - 0 olmuş harcıyoruz sürekli. iki farklı skor çok tehlikelidir. bir gol yense onu korumaya çalış derken oyunun seyri değişiyor.

    maça gelirsek, kulaklarımızı kapatalım. algıya destek olmamak gerek. maçın fazlası ile hak eden bizdik. pozisyon vermeden, defalarca rakip ceza sahasına girdik. oyunu biz kurduk, tempoyu biz dengeledik, aklı ve isteği biz sahaya yansıttık.

    kerem klasik kanat oyuncusu olmaktan çıkıp artık oyun kurucu kimliği de kazandığı daha da belli oldu. icardi'nin motivasyonu yüksek olsun iki kişilik oynuyor. stoper ikilimiz ligin en iyisi. lucas'ın orta sahayı toplaması, orda güçlü durması bizim elimizi çok rahatlatıyor.

    iddiamı tekrar dile getiriyorum. önümüzdeki iki maçı kazanıp derbiye öyle çıkalım. puan farkı daha da artacağından rahat olan biz olacağız. bu da oyunu bize çevirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın