• 357
    bu maçı bir rakip taraftarı olarak izlesem kayserispor'un haddini bilmeden oynadığını ve ilk iki golü bu yüzden yediğini söylerdim. şimdi de öyle diyorum. hadlerini bilmeden oynarlarken hadlarini bildirdik.

    torreira'nın kafasına gelen kramponu ben uzaktan tv'den gördüm direk kırmızı dedim hakemler beş dakika uğraştı karar vermek için şaka gibi.

    bu arada son andaki nellson pozisyonu bence faul değil. maçın hemen başındaki pozisyonu andırdı bana. rakip oyuncu kendisini devirmeye başlıyor hemen. maksat kırmızı aldırmak. ikili mücadele de diyebiliriz pozisyona. rakibin de nellson'a hareketi var. faul bile olsa adam yere düşmeden top kendisine çarpıp geride kalıyor. kırmızı kart olmaz. emrah da maç başından beri kendini yere atma ve kıvranma derdinde. hoseini'nin kırmızı gördüğü pozisyonda da kafasını tutup yere atacaktı kendisini ama baktı ki kendi takım arkadaşı o ve hemen dikeldi. ceza alanımıza yakın duran top peşindeler. orta kafa gol atma peşindeler.

    hakemden genel olarak memnunum ilk yarıda. en azından diyaloğu iyi bence. bir pozisyonda kayserili oyuncuya top çarpıp taca çıktı. kayseri teknik direktörü ve futbolcusu çıldırdı topu onlara vermedi diye. hakem "ben öyle gördüm" dedi. ki haklıydı. rakibe çarpmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın