• 119
    sezonun geri kalanı için hep bize hem doğrudan rakiplerimize önemli mesajlar verecek olan maç.

    öncelikle kayserispor'un kapalı transfer tahtasına ve sezon içerisinde giden oyuncularına rağmen bu kadar dar bir kadroyla ligde bu konumda bulunması tebrik edilesi. taraftarımızca haklı gerekçelerle pek sevilmeyen çağdaş atan antipatikliğine rağmen haklarını teslim etmek istedim. belki de bu başarının sebebi 14-15 kişilik kadroyla net bir oyun ezberi yakalamaları.

    fakat bu maç özelinde ben tam tersini yaşayacaklarını düşünüyorum. çünkü yoğun bir fikstür içerisinde bizim maça çıkacaklar. çok yüksek bir eforla bizle kora kor mücadele edebileceklerini düşünmüyorum kısıtlı kadrolarıyla. orta sahada da 8-10 karışımı oyuncularla oynayıp net bir 6 numara eksikleri bizim için ciddi avantaj. ayrıca mecburiyetten sol beke çekilen gökhan sazdağı bölgesinde güçlü sağ tarafımız muhakkak hatırı sayılır pozisyonlar bulacaktır.

    takımımıza dönersem; hafta için okan hocanın açıklamaları çok güzel mesajlar verdi. saha içinden çıkmamamız, dağılmamamız ve son virajda daha çok kenetlenmemiz için özenle seçilmiş cümlelerdi diye düşünüyorum. yine aynı konuşmasında abdulkerim bardakçının oynayıp oynayamayacağı net değil ve cuma günü karar vereceğiz demişti. o bölgede hiç riske girmeyip daha da sıkışacak fikstürde bir kaan ayhan hamlesi gelir mi bilemiyorum. onun dışında ideal on birimizle iştahlı bir şekilde başlayacağımızı ve maçı da domine edeceğimizi düşünüyorum.

    içimden geçen sergio olivieranın maçın adamı olacağı hatta uzaktan gol atabileceği hissiyatındayım. inanıyorum ki farklı bir galibiyet alıp daha güçlü bir şekilde yola devam edeceğiz.

    hedef 23
App Store'dan indirin Google Play'den alın