• 92
    5 nisan 2023 galatasaray başakşehir maçında ortalama 20 bin taraftar vardı.

    eski ali samiyeni full dolduracak kadar bir taraftar grubu önünde kendi sahanda kupa türkiye kupası çeyrek finaline çıkıyorsun ancak aleyhine 4 * hakem hatası oluyor.

    bu hatalarda öyle böyle hatalar değil direk skoru etkileyecek hatalar. 2 penaltı pozisyonu, mertens'in golü ve rakibin attığı gol.

    şimdi düşünüyorum acaba kadıköy'de ya da beşiktaş'ta böyle bir şey hiç oldu mu? yani fb yada bjk aleyhine 4 önemli yanlış karar? mümkün değil. o yüzden önce yönetimimizin sonra da taraftarımızın da oturup düşünmesi lazım.

    konuyu ilgili maça nasıl bağlayacağımı düşünüyorum da sanırım buldum. taraftarımızın ilgili maçta her zamankinden daha sert ve acımasız olması gerektiği, skor ne olursa olsun gevşememesi ve takımı gevşetmemesi gerektiği hakemi aleyhimize düdük çalarken 50 defa düşündürtmesi gerektiği geçmiş zaman örnekleriyle net anlaşılmıştır umarım. dolu tribünden çok etkili tribüne ihtiyacımız var.

    he son bir şey taraftarla ilgili. şu ıslık işinden n'olur vazgeçin artık. hatay da deprem korkusunun en dibini görmüş adam da ıslıklanmaz be. en son ıslıkladığımız adam dakikalar sonra bizi ipten aldı mesela *. hatta ıslıklayanı da uyarın. kimseye bir faydası yok bu işin.

    saha içine geçecek olursak sol bekte kazımcan'ın sağ kanatta rashica'nın oynadığı, kısacası ideal on biri göreceğimizi düşünüyorum. çağdaş atan'ın da bize bilendiği bir ortamda dikkatli olmamız gerekiyor. çok telaşlı oynuyoruz, hızlı oynamakla telaşlı oynamayı ayırt etmemiz gerekiyor. takımdaki yıldız isimler maçı çantada keklik görmeyip ciddiyet gösterirlerse fark ta atabiliriz. bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın