2022-23 UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçı
22:00 Etihad Stadium
3 - 0
  • 18
    her iki takım da alan parselizasyonunun ne olduğunu, ileride nasıl baskı yapılması gerektiğini, her topun ne kadar kıymetli olduğunu, pasların genel olarak dikine ve düzgün atılması gerektiğini ders niteliğinde gösteriyor. antrenör olsam şu maçı 30 defa izlerim.

    mazallah bizim takıma iyi diyoruz ama şu maçta biz olsak ve her zamanki hücum presini uygulasak 3 topta gol yerdik. 3 oyuncu ile defansa doğru koşmak değil mesele. city'nin, birara 6 futbolcu ile baskı yaptığını gördüm. tabii bu arada geride kalan 4 oyuncu da orta saha çizgisine kadar gelmişti.

    güzel maç oluyor ama bayern, isminin altında hücum ediyor. net bir forvetleri olmayınca böyle oluyor. bu takım her zaman net bir santrafor ile oynamış, buna alışmış bir takım. ama şu an city, liverpool gibi 3 adet hücumcu ile gol arıyor. bir de genel olarak oyunu kanatlardan şekillendiriyorlar ya da city buna zorluyor. çapraz paslar ile bekleri ceza sahasında buluşturma planları var ama ake buna hep engel oldu. city ise daha çok dikine oynuyor, bu da bayern savunmasının delinmesine neden oluyor. doğruyu yapan önde şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın